Rólunk

MINDEN, AMI ÚT

Kaiser Nikoletta vagyok, a Fischer Trade 2011 Kft. ügyvezetője.

Tisztában vagyok vele, hogy egy hosszú távon sikeres vállalkozás alappillére az elégedett ügyfélkör.
Megbízóinkkal rendszeresen kapcsolatot tartunk, többször egyeztetünk annak érdekében, hogy az általunk elvégzett munka a lehető leginkább megfeleljen az igényeiknek és a rendeltetésnek egyaránt.

Cégünk a Fischer Trade 2011 Kft. alkalmazottai több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a mélyépítési munkálatok területén. Szakembereinknek hála egyre nagyobb megrendelői körrel rendelkezünk. Magyarország egész területén vállaljuk utak, terek építését, burkolási munkálatainak minőségi kivitelezését rövid határidőkkel, költséghatékonyan.

Építőipari szolgáltatóként úgy látjuk, a hosszú távú gazdasági fenntarthatóság és prosperitás kulcsa az elégedett és bővülő ügyfélkör. Így számunkra minden ügyfél egyformán fontos, legyen szó önkormányzati, magán- vagy állami megrendelésről. A tervezés, előkészítés és lebonyolítás fázisai minden esetben az ügyfél igényeinek maximális figyelembevételével történik, és széles szolgáltatási palettánk teszi lehetővé, hogy mindig a legjobb megoldást kínálhassuk.

Fontosnak tartjuk, hogy értéket teremtsünk. Munkánk során nem csupán professzionális szakmunkát végzünk, de igazodva az egyedi igényekhez a lehető legmegfelelőbb és legköltséghatékonyabb technológia alkalmazásával, igyekszünk hozzájárulni az élhetőbb és boldogabb mindennapokhoz.

Miért válasszon minket?

Szakértelem

Több évtizede foglalkozunk sikeresen minőségi utak és terek kivitelezésével.

Pontosság

Számunkra nem csak a minőség, de az általunk vállalt határidő is fontos.

Költséghatékonyság

Biztos lehet benne, hogy éppen annyit fordít a célra, amennyi a legszükségesebb.

Ingyenes árajánlatunkért forduljon hozzánk bizalommal